Ruski Volumen

Nadogradnja trepavica tehnikom “ruski volumen” je metoda kojim ćete učiniti da Vaš pogled bude ukrašen najlepšim i najgušćim trepavicama do sada.

Ovaj tretman poznat kao “ruski volumen” je najnovija procedura ekstenzije trepavica u kojoj možete dobiti trepavice od 2D do 5D. Na jednu prirodnu trepavicu dodaje se od 2 do 5 trepavica koje su tanke i lagane. Trepavice će biti znatno gušće, a dužinu možete birati same.

Koja je razlika između ove tehnike i obične nadogradnje trepavica metodom 1 na 1?
Kod klasične nadogradnje trepavica (1 na 1) dobijamo prirodniji izgled trepavica, jer na svaku prirodnu stavljamo po jednu vestacku. Kod tehnike „ruski volumen“ Vaše trepavice su uvek spremne za bilo koju priliku, znatno su gušće i daju jedinstven izgled ajlajnera. Prednost ruskog volumena je u tome što ga mogu raditi i devojke sa retkim trepavicama, a kao rezultat će imati gušće trepavice koje su oduvek želele.

Koliko traje tretman RUSKI VOLUMEN?
Procedura nadogradnje trepavica tehnikom RUSKI VOLUMEN traje oko 2h. Korekcija se radi na 3-4 nedelje.

Kako održavamo trepavice nakon nadogradnje tehnikom RUSKI VOLUMEN?
Održavanje trepavica je isto kao i kod klasične nadogradnje (ne korisititi ništa što ima ulja u sebi, i ne kvasiti prvih 24h). Bezbednost Vaših trepavica je zagarantovana, ukoliko se odlučite da se prepustite stručnom licu. Bitno je raditi korekcije na vreme i ukoliko želite da skinete ove trepavice takođe uradite to kod nas, kako bismo sačuvali Vaše trepavice.

Ruski Volumen

Naši radovi